Onderwerpen januari 2016 - Update OCPI - Release versie 2.0 - Maak kennis met Roland Ferwerda - Programmacoördinator NKL - Terugblik kennistour Zuid-Holland - project Optimaliseren Aansluitservice...
Website     |     Nieuws     |     Contact
Nieuwsbrief_plaatje_spinnenweb

Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur
Over publiek laden van Elektrisch Vervoer


Update januari 2016

E-mail
info@nklnederland.nl
Website
http://www.nklnederland.nlOnderwerpen januari 2016

- Update OCPI - release versie 2.0
- Maak kennis met Roland Ferwerda - Programmacoordinator NKL
- Start project: Optimaliseren Aansluitservice
- Kennistour Zuid-Holland goed ontvangen
- Kick-off Project Basisset afspraken Laadpaal

Schrijf je in voor update OCPI

Het NKL werkt met (inter)nationale bedrijven samen aan een onafhankelijke interface die betaalbaarheid en toegankelijkheid van laadinfrastructuur ondersteunt:
OCPI - Open Charge Point Interface.
Lagere kosten, eenvoudiger toegang, meer keuze en correcte informatie over locatie, status en prijzen. In December 2015  is versie 2.0 opgeleverd. 
Interesse? Schrijf je in voor onze maandelijkse update. Meer informatie en link naar versie 2.0.

Dollarphotoclub_77016145

Roland_Ferwerda

Maak kennis met: Roland Ferwerda
NKL Programmacoördinator


Sinds 1 januari 2016 beschikt NKL over een ervaren programmacoördinator die met het team de ambitie voor komende jaren waar maakt. In Roland Ferwerda vinden wij een daadkrachtige meewerkend voorman. Roland helpt het NKL de noodzakelijke stap voorwaarts te maken: het omzetten van ontwikkelingen in publieke laadinfrastructuur van elektrisch vervoer naar concrete uitvoeringsprogramma’s. Meer lezen


Nieuw project:
Optimaliseren Aansluitservice


Het project 'Optimaliseren Aansluitservice' richt zich op het verbeteren van de procesonderdelen van en rond de aansluitservice van de netbeheerders. Het is onderdeel van de totale ketenoptimalisatie van publieke laadinfrastructuur van elektrisch vervoer.
Nick Paulich is in november als projectleider bij het NKL gestart. Hij heeft 2 projecten onder zijn hoede: Optimaliseren aansluitservice en Basisset afspraken laadpaal.

Optimaliseren_aansluitservice_2_kln

NKL Kennistour Zuid-Holland goed ontvangen

Eind 2015 waren we meer dan welkom in het provinciehuis in Den Haag. Ruim 20 gemeenten hadden zich ingeschreven voor een middag kennis uitwisselen over publieke laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer. De tour is in Zuid-Holland goed ontvangen. Gemeenten blijken behoefte aan onafhankelijk advies. Lees meer.


kennistour_zuid-holland

Kick-off project Basisset afspraken Laadpaal

Maandag 11 januari vindt de kick-off plaats van het project Basisset afspraken Laadpaal. Projectleider Nick Paulich focust tijdens deze bijeenkomst op de aanleiding van het project, de aanpak en het beoogde resultaat. Lees meer.


Meer weten over het NKL en onze activiteiten? Ga naar onze website www.nklnederland.nl
Of volg ons via LinkedIn, Twitter en Facebook. Vragen, suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten: info@nklnederland.nl. Wij zijn benieuwd! Dank voor het meedenken!

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier om u af te melden